top of page

IK WIL
MEEZINGEN

WORD JIJ EEN MUZAMIGA?

Heb je een passie voor muziek? Hou je van zingen? Geniet je van close harmony en samenzang? Heb je zin om ons koor te verrijken met je ambitie en enthousiasme?

 

Indien je antwoord op deze vragen ‘JA!’ luidt, schrijf je dan zeker in voor onze audities!

We kunnen steeds enthousiaste, ambitieuze en leuke meisjes gebruiken om ons koor te versterken! We verwelkomen elk (trans)meisje, elke afkomst/cultuur, gender, geaardheid, achtergrond of beperking op onze auditie. Misschien ben jij volgend jaar wel onze nieuwe muzamiga?

PRAKTISCH

REPETITIES

We repeteren elke zondagnamiddag van 14:00 tot 16:00 in de Theaterzaal van Ledeberg (Ledebergplein 30, 9050 Ledeberg). Inzingen start om 13:45. Dit is ook het uur waarop we je verwachten.


We gaan door met repeteren tijdens de vakanties, met uitzondering van de kerstvakantie en een groot deel van de zomervakantie.


Ons jaarlijks optreden gaat door in mei. Dit betekent dat ons repetitiejaar 'start' in september.
Naar aanleiding van optredens gebeurt het dat er extra repetities worden ingelast of dat we met verplichte aanwezigheden werken om deel te mogen nemen aan het optreden. We communiceren dit altijd met jullie via de Facebookgroep/WhatsAppgroep/e-mail. We verwachten dat je tijdig communiceert met iemand van het team indien er zich problemen opdringen.

ENGAGEMENT

Als je bij Muzamigas komt, verwachten we een uitgesproken engagement. In principe kom je elke zondag repeteren, bij uitzondering kan het uiteraard gebeuren dat het je niet lukt. Verwittig altijd tijdig als je niet naar een repetitie komt of wanneer je te laat zal zijn.


We nemen ook aanwezigheden op. We willen daarmee niet twijfelen aan je inzet en enthousiasme, maar als we merken dat je vaak afwezig bent, zullen we wellicht eens polsen naar je engagement.


We proberen om elke repetitie mee te geven waaraan we gewerkt hebben zodat je individueel kan bijbenen.
Indien we een kleine choreografie hebben aangeleerd of ingeoefend, plaatsen we de filmpjes ervan in de communicatiegroepen zodat je thuis kan oefenen.


Als we de kans krijgen doen we een aantal optredens doorheen het jaar waarop we ons als groep aan de wereld kunnen tonen. Dit zijn uitgesproken momenten om je engagement voor Muzamigas te tonen. Zeker in aanloop naar de optredens toe is aanwezigheid op de repetities dus zeer cruciaal.

KLINKT ALS MUZIEK IN DE OREN?

Voor dit stevig engagement, krijg je heel wat terug: een groep van allerlei getalenteerde zangeressen die bovendien samen werken aan koorproducties van de hoogste plank.


Onder andere op het programma dit jaar (onder voorbehoud):


- repetitiedagen met Muzamies vol muziek,

- een aperitiefconcert in januari,

- een groot optreden in mei,

- optredens op speciale events (Gentse Feesten, externe optredens etc.).

 

Spreekt dit je aan en kan je hiervoor voldoende tijd vrijmaken? Vul dan vlug het onderstaand formulier in en stel je kort even voor.


Onze volgende audities gaan door op 8 september 2024.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE AUDITIES

bottom of page